Rufen Sie uns kostenlos an.

bbw Community

In der bbw Community können Sie sich ihre aktuelle Studienbescheinigung runterladen und finden aktuelle Neuigkeiten aus der Hochschule.

Lernportal und Webmail

Um ihre hochschulinternen E-Mails abzurufen, nutzen Sie hier den Zugang Webmail-Client.

Q & A Online Session - Stay connected with us!

02.09.2020

Wann?

Beginn:Mittwoch, 02.09.2020, 16:00 Uhr
Ende:Mittwoch, 02.09.2020, 17:00 Uhr

Each Wednesday - 4 p.m. (UTC+2)

The International Office of bbw Hochschule - University of Applied Sciences offers a weekly online meeting especially for all enrolled international students. You can ask all questions on all matters concerning studies, visas, housing, etc. or let us know your concerns and needs. We answer immediately, forward specific questions to the appropriate department or discuss students' ideas with the university management personally. Use the opportunity for our open virtual Q & A Session - Stay in contact with us!

You will find the access to this weekly meeting on Moodle!

Welches Studium passt zu mir?